HCR

Algemene indruk
Senior manager, analist, creatief, conceptdenker, gedreven en resultaatgericht.

Profielschets
Peter is een seniore manager. Hij praat makkelijk en zijn woorden hebben inhoud. Hij is een aandachtige luisteraar en weet direct tot de kern van zaken te komen. Het is duidelijk dat hij snel de “helikopter positie” inneemt. Hij praat met veel enthousiasme over de projecten die hij onder zijn hoede heeft en laat weten met een zeer creatieve blik naar voorliggende problemen te kijken. Hij is politiek behendig; niet alleen in een overheidsomgeving.

Hij weet lastige situaties om te zetten in een win-win voor alle betrokken partijen. Peter weet mensen bij elkaar te brengen en is een volwaardig gesprekspartner. Hij denkt in oplossingen en weet met zijn flair en pragmatische attitude anderen voor zich te winnen. Hij heeft een commerciële houding en is daadkrachtig in het doorvoeren van (kosten) besparende maatregelen.
Peter heeft zijn achtergrond en sporen verdient in het facilitaire- en bouwmanagement. Hij heeft daar grote projecten succesvol weten af te ronden en stroomt moeiteloos in, in nieuwe en lopende projecten. Het maakt hem tot een breed inzetbare Manager.

André Kager.
Partner
www.hc-r.nl